1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

350467 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2126771

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Nucky: Märk också att det var en lång och noggrann process som de var trygg i (vad beträffar tränarrekryteringen) eftersom det tog sin lilla tid.. Sen har ju faktiskt andra tagit på sig ansvar för att den rekryteringen blev av (Widebro t. ex).

Jahopp, nu undrar man ju vad plan B är, när Hepo är ute ur bilden. Ja, nu när samtliga NHL-lån är ute ur bilden faktiskt. Boivin är väl svaret på Lindgren i alla fall.

I bästa fall är den här säsongen blott en transportsträcka till nästa nu, i sämsta fall kan man räkna med väldigt många nya gråa hårstrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Majbrasan: Ja, det är deprimerande att tänka på hur illa det faktiskt är.
Modo fyller 100 år och man firar genom att kämpa med näbbar och klor för att undvika negativt kval till div. 1

Man blir fan gråhårig för mindre..
+5
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Majbrasan: Det är väl snyggt av Widebro att ta ansvar för värvningen av Ville, men om han tog beslutet på hockeymässiga grunder så var han ute och cyklade. Han ska hantera ekonomin, arenan, sponsorer och den biten. Han ska inte blanda sig in i sporten, för där har han inte kompetensen.

För många transatlanter kan absolut bli ett problem. Det enda tillfället det verkar fungera är när det är en nordamerikansk coach som Colliton i Mora eller Abbot i Rögle.
+3
Kommentera