1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

353866 inlägg · 3909 ämnen

Inlägg #2126766

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Basti: Glader kämpar och försöker, och visst har han hittat några guldkorn som t.ex Rockwood senast. Men frågan är om han kan bygga ett lag från grunden, det är där jag tycker det brister.
Hur kan vi t.ex gå in i säsongen med så vansinnigt svaga centrar?
Både Gagnon och Aagard var rejäla chansningar som inte gick hem.(Aagaard ser jag gärna kvar i laget, men då på en kant, alt. centra 3-4)
Varför chansa så jävulskt på en finne som headcoach när han inte kan svensk hockey överhuvudtaget samt har ett cv som varken är långt eller imponerande? Sjukt märklig värvning, och är väl största anledningen till att vi är där vi är idag.
Känns som att Glader försöker uppfinna hjulet om och om igen och ser alltid efter nya ”fräscha” namn och lösningar som är helt oprövad i svensk hockey.
Summa summarum: Gå inte över ån efter vatten.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Nucky: Märk också att det var en lång och noggrann process som de var trygg i (vad beträffar tränarrekryteringen) eftersom det tog sin lilla tid.. Sen har ju faktiskt andra tagit på sig ansvar för att den rekryteringen blev av (Widebro t. ex).

Jahopp, nu undrar man ju vad plan B är, när Hepo är ute ur bilden. Ja, nu när samtliga NHL-lån är ute ur bilden faktiskt. Boivin är väl svaret på Lindgren i alla fall.

I bästa fall är den här säsongen blott en transportsträcka till nästa nu, i sämsta fall kan man räkna med väldigt många nya gråa hårstrån.
Kommentera