1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480195 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2126869

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
digitalbath:

Rockwood tycker jag överraskat positivt och rapporterna om honom som en skicklig playmaker med fart i både händer och fötter stämmer. Dock är det orättvist att han ska bära laget som förstacenter, en roll som center i en andrakedja kan jag köpa. Rockwood har ju kreativitet och bidrar i PP, assisten till Karla igår var ju riktigt vacker. Med ytterligare en kreativ center kanske vi kan få två vassa PP formationer, för vår andra formation har ju ingen kreativ playmaker just nu och det syns.

Problemet är som du säger att det behövs en center till som är snäppet vassare än Rockwood och kan leda förstakedjan. Det borde vara prioriterat för Glader om han vill förstärka.

En centerlinje med
Ny-Rockwood-Aagaard-Jellvert skulle fungera bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Rytter: Jag tror att det är dags att vi inser att Aagard inte är någon center. Vi behöver hitta en plats åt honom. Vilket nog är på vingen i andrakedjan.

Han bekymrara mig, eftersom vi har honom på kontrakt nästa år också. Och just nu har vi för många Forwards som är andrakedjesspelare. För trångt


Jellvert är för bra för att centra en fjärdelina.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Rytter: Jag tycker också att Rockwood har offensiv uppsida. Däremot saknar han fysiken och styrkan som krävs för att vinna kampen om puck. Sjukt viktigt för en toppcenter. Jag vet inte hur många gånger motståndarna har flyttat på honom rent fysiskt.

Sedan vill jag inte ens bedöma hans defensiv då han inte besitter de verktyg som krävs för att styra det spelet.

Nä, sluta snåla. in med en klasscenter som klarar uppgiften så kanske vi kan få en lite tryggare resa under våren.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Rytter: Prio ett, två och tre måste dock vara att få till ett fungerande spel. Många spelare skulle växa under ett tydligt ledarskap och en tydlighet i hur man ska agera. Alldeles för många fladdrar omkring utan att riktigt förstå vad de ska göra. Mikkelson verkar ha kopiöst svårt för det här passiva spelet och är särdeles dålig i de matcher där vi ska föra spelet. Han var rätt ok mot Timrå, men igår föll det igenom igen.

Men, när man läser rapporten från allehandas rapportering så är det Piva som skötte hela träningen med mycket teori. Skönt i sådana fall att man är ödmjuka nog att låta honom ta över på allvar.

Ja, Rockwood kommer dessutom att bli allt bättre när han hittar in i spelet och kommit igång i speltempo.
Kommentera