1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480205 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2126870

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Rytter: Prio ett, två och tre måste dock vara att få till ett fungerande spel. Många spelare skulle växa under ett tydligt ledarskap och en tydlighet i hur man ska agera. Alldeles för många fladdrar omkring utan att riktigt förstå vad de ska göra. Mikkelson verkar ha kopiöst svårt för det här passiva spelet och är särdeles dålig i de matcher där vi ska föra spelet. Han var rätt ok mot Timrå, men igår föll det igenom igen.

Men, när man läser rapporten från allehandas rapportering så är det Piva som skötte hela träningen med mycket teori. Skönt i sådana fall att man är ödmjuka nog att låta honom ta över på allvar.

Ja, Rockwood kommer dessutom att bli allt bättre när han hittar in i spelet och kommit igång i speltempo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
J F K:
Får erkänna att du har en poäng gällande Styf, jag skall inte säga att han är värdelös men definitivt är huvudtränarkostymen för stor.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
J F K: Vi får hoppas att våra mindre talangfulla spelare åtminstone kan följa taktiska direktiv och rätta sitt spel. Jag tror dock att en klasscenter behövs eftersom det är en så pass viktig pusselbit som saknas. Får vi in en sådan spelare får vi även in en som kan visa övriga spelare hur det ska gå till.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
J F K: Bra att Piva kliver in nu. Vi vill ha nån typ av förändring för vi är less på att se bra spelare stappla runt som sandåsnor och inte veta vem de ska bita eller brotta ner...
Kommentera