1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2126877

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
J F K:
Får erkänna att du har en poäng gällande Styf, jag skall inte säga att han är värdelös men definitivt är huvudtränarkostymen för stor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Tarasov: Jag vill inte döma ut honom som andretränare, men som sagt så utvecklas inte spelet alls (i alla fall inte åt rätt håll) och när han då svarar som han gör vid intervjuer lär göra många fler än mig orolig.

Om nu Piva fått fria händer vid dagens träning så kanske Styf är ödmjukare än jag trodde och med en nypa tur kanske vi verkligen kan vända detta. Jag tycker att det finns mycket mer kompetens i laget än vad som hittills kommit fram.
Framförallt tycker jag backarna får lida oerhört pga av sättet vi spelar på. Det är forwards placering och felaktiga hemjobb som sätter backarna i jobbiga situationer.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Tarasov: Näe, han är inte värdelös. Jag tror han ställde upp för MoDo i en jobbig situation, inte för att han har ett dålig självbild. Finns många andra på och utanför isen som borde se sej i spegeln. Men vi får döda råttor i morgon o sen får vi se när Costanza står där i båset
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Tarasov: Dagen har nu kommit då Costanza tar över.
Börsen ska öppnas. Spelare ska värvas. Matcher ska vinnas. Vinnare ska finnas.
Kommentera