1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479651 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2127958

Sv: Modo - Aik 2021-01-15
Tarasov: jag hoppas berkligen inte att kickningen av Hedberg handlar om att rätta in sig i ledet. Men det vore typiskt...för det här jävla mellanmjölkshelvetet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik 2021-01-15
Bilyaletdinov: Det är nog mycket troligt.

Så hur ska man summera denna match utan att upprepa skivan?!

Modo har enorma målvaktsproblem när Peters är borta, vi pratar om en ersättare som inte skulle ta en spade i någon allsvensk klubb, ett märkligt agerande av en klubb som sägs vilja slåss om en SHL plats!?!

Defensivt är det stundtals inte ett haveri men under största delen så är det just det, Corrado är 75% bättre än alla övriga backar, kanske var därför det stundtals inte var ett haveri?!

Uppspelen saknar helt eftertanke och mittzonen blir ett norrländskt skådespel i bågar och droppass, sidledsindianare och pucktapp!

Offensivt (dom gångerna vi kommer genom mittzonen) så är det väldigt ofta pga en individuell prestation, det andra 4 medspelarna är och byter eftersom man varit i egen zon i 1,5 minut men väljer ändå att starta ett anfall fast man inte är fullt lag, behöver jag skriva att vi såklart tappar pucken och AIK kan starta anfall medans vi är halvägs ut till båset.

Powerplay är något Modo inte är bortskämda men och när vi väl får chansen så får vi vara glada om det öht finns en uppställning, för någon taktik finns då inte, det går enbart på chans alltihopa och det är inte för inte som Modo är nästan sämst i ligan i den spelformen FAST man har en spelare som senaste åren varit en av ligans bästa målskytt och allmän poänggörare i just PP.

Boxplay idag var lite aggressivare än tidigare, men tyvärr är vi för osmarta och för oskolade för att ens vara nära att rå på ett mittenlag som AIK, 2 mål idag och det kunde blivit några fler om dom missat Dakell lite oftare.

Sen är det övertydligt att många spelare inte ser ut att trivas, det finns ingen glädje alls någonstans och väldigt många jobbar inte alls hårt, en del tar den långa vägen till båset och det ser faktiskt ut som att några gett upp vid ställningen 1-3, det kan inte vara kul att spela inte lag där ingenting fungerar, absolut ingenting!!

Kort och Gott, AIK är klassen bättre än Modo och segern är rättvis!

Hur Modo ska ta sig ur denna sörja, tja man kan väl plocka in en till hjälptränare som man kan bolla idéer med
för det är precis det som saknas i Modo, ideer!!
Kommentera

Sv: Modo - Aik 2021-01-15
Bilyaletdinov:
Jag tror faktiskt inte det, utan har han fått kicken är det nåt allvarligt.
Kommentera