1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2128074

Sv: Silly season - 2020
M Horava: Förfallet började när man skulle göra plats för NHL-kompisar och trotjänare som Wernblom och Söderberg fick lämna. Förening fick hybris, det lever till viss del kvar än idag både hos fans och organisationen.

En annan sak.... Många hyllar Hellkvist som nån gudabenådad tränare, tänk om han bara har en förmåga att ”välja” att träna ett lag med bra förutsättningar. En riktig tränare/chef i mina ögon hyllar laget i framgång och står rakryggad i svåra tider. Den som lämnar i besvikelse eller jagar egen framgång blir synad i slutändan. Sluta häxjakten på nuvarande tränare, han lämnar iaf inte ett sjunkande skepp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
mr_brasco: Ja, håller med om att efter spelmässiga fiaskon som finalmissen/tappet mot Brynäs och Leksandsserien är Klubbens agerande/behandling av Werner och Antos för mig det jag tycker är mest ledsamt så länge jag levt.
Nu anser jag att Modo behöver kontinuitet och lära sig av de misstag som görs och se till att som lag gradvis bli bättre för varje dag som går. Vi måste ta konsekvenserna av felrekryteringar, dålig inställning eller vad det än kan vara. Det funkar inte att kicka folk till höger och vänster och ersätta dem hursomhelst. För mig är denna säsong förlorad och jag tycker att man redan nu ska förbereda för nästa år i HA. Se till att exv. Corrado trivs och kritar på för minst ett men helst två år till och börja dra i hyfsade spelare med Modoanknytning.
Låst ämne