1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480193 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2133201

Sv: Modo - Björklöven x2 2021-01-22 och 23
Gäsp: Efter att ha hört spelarnas beskrivning av Ville, är det ändå läge att utreda vilka totala stolpskott i styrelsen med mera som gav Glader tummen upp till detta. Där bör huvuden rulla. Sällan har en rekrytering pajat så mycket för en klubb, det går inte att försvara.

Nu har Widebro tagit på sig ansvaret, men jag tvivlar på att det är han som fiskade fram Villes namn, och jag tvivlar på att Glader gjorde rekryteringen helt på egen hand. Önskar att de scouter, styrelsemedlemmar, rådgivare etc. som gett tummen upp till detta kunde träda fram och be om ursäkt, för om rekryteringen av Ville verkade galen på förhand, verkar den ännu sjukare nu när man har fått höra av Sylwander hur han inte ens ville följa klubbens långsiktiga strategier. Cred till Ville för att han klev av innan, men tragiskt att MoDo inte gav honom foten direkt.

Styf är ingen favorit, men vilket jävla vrak han har fått ta över. Han är ursäktad i mina ögon. All ilska bör riktas mot de som var inblandade i värvningen av Ville.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven x2 2021-01-22 och 23
Bad_Brett: Delar din uppfattning om Styf. Men inte sett intervjun med Sylwander. Var hittar man den???
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven x2 2021-01-22 och 23
Bad_Brett: Det är styrelsen som rekryterat Ville helt ovanför Gladers huvud och det verkar som att dom kommer rekrytera nästa tränare helt ovanför Gladers huvud också, galenskap och något som medlemmarna behöver ifrågasätta nästa årsmöte om inte tidigare
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven x2 2021-01-22 och 23
Bad_Brett: Det finns alltid 2 sidor av ett mynt och dessutom kan ju myntet ställa sej på kant..Sylwander var intressant att höra idag
Kommentera