1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474693 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2134920

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Vi ser att vi behöver spets, gärna två toppforwards.

Ser framför mig att Gladers svar blir att värva en center för tredje/fjärde.

Nej det är verkligen upp till bevis för honom, han har förändrat truppen och hittat rätt spelare för rätt roller med Karla, Harju, Rockwood. Sedan är ju värvningarna av Boivin och Niderbach lovande. Men nu kommer det viktigaste han gör i år dvs hitta ren spets som spetsar till laget och det kommer inte räcka med endast en breddspelare som både kan gå center/ytter som det låter i intervjun.

Vill vi göra en satsning så måste det in två spelare av klass, annars skickar vi signalen att det bara handlar om att överleva säsongen för att ta nya tag nästa år. Åhström är lovande och gjort mycket bra, men han är inte en spelare för de två första kedjorna i ett lag som har ambitioner. Droppen kommer vara om man låter Åhström gå in i andrakedjan istället för t.ex Rockwood, något jag finner troligt med tanke på vad våra tränare tidigare hittat på.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Det är något som inte stämmer här..?

Han har länge sagt att det kommer finnas massor av bra spets spelare lediga framöver, Och många av våra konkurrenter hittar också dessa spetsspelare.
Men Glader verkar ha lite svårare att krita någon ?
Trots att han hugger på det mesta där ute sägs det? Vad är det som går fel?

Är lite skeptisk till tiden det tar Om han skulle hitta 1 eller 2 spelare inom 14 dagar, Så kommer förmodligen dom inte kunna spela från mitten slutet av februari, Det känns som vi skulle behöva haft dom här nu för att börja kunna klättra och spela till oss en så bra slutspelsplats som möjligt. helt enkelt har lite mer marginal.

Vi har ju tydligen pengarna!
Och är det 2 eller 4 nya som gäller, det är dubbla budskap beroende på vem som talar?

Eller är det 2 nya nu och sedan 2 till nya till slutspelsserien?
Att toppa upp lite mer med?
Låst ämne