1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2138008

Sv: Silly season - 2020
Robin Ztorken L: När Widebro står och pratar om att vi ska förstärka på alla positioner utom målvaktssidan, nu ryktas Tex in i laget gör ju att man undrar hur de kommunicerar med varandra inom klubben.

Han säger ju även att tränarna sitter säkert, kanske händer tvärtom där också?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
AddMan: Jag tror att Tex är en rätt kostnadsneutral lösning i sammanhanget. Därför är det nog ingenting man räknar som någon rejäl värvning. Helt klart vore det bra för Peters att få avlastning och inte behöva stå varje match. Kanske sporrar det också honom att spela ännu bättre.

men, visst fasen måste vi få in den där centern nu.

(Och det är klart att Piva är hämmad av att bara vara andretränare. Det är ju ett tydligt tecken på att man tycker att Styf generellt har rätt, men man vill bara ha ett par ögon till som bekräftar det. Inte att man anser att en förändring behövs:()
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
AddMan: Skulle Peters skada sig vill inte jag stå med Dackell i ett kval att hålla sig kvar. Tycker det är bra att en bra att det kommer en målis till med lite kvalitet.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
AddMan:
Jag tycker inte vi behöver en målvakt till men att ta in Williamsson nu behöver inte vara fel, Sanny nämner att vi inte får kvala upp men det finns en risk för kval neråt och då känns det stabilare med Williamsson som andremålis. Dessutom ligger han 915 + i allsvenskan, det kan ju ge oss en extra match jämf med Lundin/Dackell. Kanske kan t.o.m. ta över från Peters. Det kan ge oss Tex/Peters som par nästa säsong och då har man oaf inte chansar på målvaktsposten.
Låst ämne