1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481410 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2138786

Sv: Modo - Mora 2021-02-03
Foppatofflan: Till Pivas försvar så är han bara andretränare. En tydlig signal att han inte har särskilt mycket mandat att göra mer än små justeringar.

Jag tycker som jag skrivit tidigare att spelsystemet är fruktansvärt dåligt. Små justeringar här och där är kommer inte leda till någon gigantisk förbättring. Jag tror att man måste göra mycket större förändringar än så.

Och jag är lite inne på att innerst inne känner många spelare att det här inte fungerar. Visst försöker man, men när en eller två i en femma inte riktigt litar på systemet, utan tar lite för mycket avstånd/gap, då faller väldigt mycket. Man ska komma ihåg att vi egentligen - och här har väl Styf misslyckats sjukt mycket - så ska vi vara väldigt aggresssiva i egen zon. Precis som under Hellkvist ska vi vinna tillbaka pucken inom typ fem sekunder. Är det någon som sett ett mer passivt försvar än Modos idag? Vi står fem man runt målvakten och hoppas att motståndarna ska slå bort pucken. Allt är halvhjärtat, liksom för att man inte riktigt vet hur eller framförallt varför man ska göra som tränarna säger.

Nej, vi måste byta huvudtränare eller offra till hockeygudarna.
Kommentera