1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2139266

Sv: Modo - Mora 2021-02-03
Gavelo: Ett lag med tillräckligt skickliga spelare står inte och faller med en dålig coach/tränare, dom vet ändå Hur spelet ska spelas.
Vi har inte den spelarnivån och dessutom en helt inkompetent tränartrio, ingen bra kombo.

Den HA klass du nämner är på de flesta på en låg nivå men inte mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-03
Robin Ztorken L: Som jag skrev häromdagen. Den vanligaste anledningen att folk säger upp sig är att man är missnöjd med ledarskapet.

Det är lätt för oss att säga att de borde "kämpa för bygden" etc. men de är trots allt vanliga människor med känslor som alla andra. Att så många underpresterar skriker bara att folk mår dåligt och då måste man se över ledarskapet.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-03
Robin Ztorken L: Skärp dig nu, jag vet att du är bitter och kanske skriver i affekt, för när du skriver att många av våra spelare inte är As mässiga så blir det löjligt.

”Spelet ska spelas”
Du vet väl att det är coachen som bestämmer hur dom ska spela, det är alltså helt oväsentligt hur skickliga spelarna är, man spelar på det sättet som coacherna bestämmer och det är just detta som blir ett problem.

Det är faktiskt inte omöjligt att om spelarna satte sig ner själva och fick bestämma hur dom vill spela så tror jag tametusan att det skulle bli bättre
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-03
Robin Ztorken L: Men, de får ju inte spela "spelet". Det är ju problemet. Vi ska spela så in i helvete komplicerat/märkligt att ingen riktigt vet hur det där ska spelas.
Kommentera