1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483039 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2145792

Sv: Silly season - 2020
Dagis: ” ibland sker saker man inte kan råda över. Nu missade vi två bra värvningar”

Detta är precis det jag har försökt banka in i huvudet på vissa här, i Modos rådande situation där det handlar om överlevnad och mest troligen endast spel för ingenmansland, väldigt oattraktivt, så är det nog väldigt väldigt svårt att öht värva spelare till klubben, vissa verkar tror att vi är ett lag i Shl med en bra chans att faktiskt spela och vinna något!

Jag håller med många att Gagnon skulle ersatts tidigare även om det då nog var tufft att värva någon av den kalibern eftersom spelarna väntade på besked från Nhl/Ahl.

Modo är en sjukt Oattraktiv klubb att spela för säsongen 20/21 så vi ska vara glada om vi öht får hit någon fler spelare, betalar vi inte ett sjukt överpris så ska vi nog inte räkna med någon kioskvältare heller.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: om nu Glader har en bra dialog med alla agenter så innebär det väl inte att 5-6 nya spelare är på ingång, blir fel signaler till oss som aldrig tappar det lilla hoppet bättre undvika alltför falska förhoppningar sen om det är du Offen eller dina kontakter som ger dig för optimistiska signaler, vi är tacksamma för relevant information men nu blev det snopet
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Ny dag. Nya möjligheter.
Låst ämne