1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481096 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2145800

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: om nu Glader har en bra dialog med alla agenter så innebär det väl inte att 5-6 nya spelare är på ingång, blir fel signaler till oss som aldrig tappar det lilla hoppet bättre undvika alltför falska förhoppningar sen om det är du Offen eller dina kontakter som ger dig för optimistiska signaler, vi är tacksamma för relevant information men nu blev det snopet
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Heyerdal: Tycker Offen har rätt i sina tankar att han kan vara bra mer konkret än att bara säga ”det är nära nu”, ”en bomb på gång” osv. Visst han får uppmärksamhet på det viset men det kan var och en av er göra då det är omöjligt att kontrollera vad han syftar på. Då minskar han risken att framstå som en hittepåare om det nu inte blir fler nyförvärv alls. Om inte annat ange namn på ev spelare eller åtminstone vilken organisation som han tillhör/ tillhört. Det ger lite trovärdighet åtminstone. En fråga till Offen är vilken värvning som han nämnde skulle göra saker ”livat på flera sätt” den kommentaren har runnit ut i sanden heltt. Vore intressant att få info om det. Åtminstone sådan info så det i efterhand när det blir officiellt går att avgöra vad han avsåg. Det/de inlägget har inte åldrats så väl. Är den förste att medge att jag har fel om det visar sig finnas substans i det men då bör det även gå att åtminstone i efterhand visa på identiteten på värvningen. Det saknas helt nu.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Heyerdal: Det vore helt sjukt om Glader försöker plocka in 5-6 spelare med 12 omgångar kvar, det skriker desperation om det hela, han om någon borde begripa att det krävs iaf runt 10 omgångar innan nya spelare har kommit in i gruppen och spelsystemet.

Jag hoppas man hittar en bra Center som av någon fantastisk anledning skriver på för även nästa säsong, sen med tanke på hur mycket kex det verkar vara i backlinjen så kanske en habil Allsvensk back hade varit önskvärt, men fler spelare än så känns orimligt och helt onödigt!
Låst ämne