1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481039 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2145809

Sv: Silly season - 2020
Heyerdal: Tycker Offen har rätt i sina tankar att han kan vara bra mer konkret än att bara säga ”det är nära nu”, ”en bomb på gång” osv. Visst han får uppmärksamhet på det viset men det kan var och en av er göra då det är omöjligt att kontrollera vad han syftar på. Då minskar han risken att framstå som en hittepåare om det nu inte blir fler nyförvärv alls. Om inte annat ange namn på ev spelare eller åtminstone vilken organisation som han tillhör/ tillhört. Det ger lite trovärdighet åtminstone. En fråga till Offen är vilken värvning som han nämnde skulle göra saker ”livat på flera sätt” den kommentaren har runnit ut i sanden heltt. Vore intressant att få info om det. Åtminstone sådan info så det i efterhand när det blir officiellt går att avgöra vad han avsåg. Det/de inlägget har inte åldrats så väl. Är den förste att medge att jag har fel om det visar sig finnas substans i det men då bör det även gå att åtminstone i efterhand visa på identiteten på värvningen. Det saknas helt nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Knafus: Men man VILL ju tro honom, även om det kanske är 1 på 4 att han har rätt. Och han hade ju Haag på känn, dessutom behöver vi modoiter något att glädjas åt i denna svunna tid.
Själv tycker jag det bara är roligt ifall det sitter en användare här med någon sorts inblick i klubbens försök till värvningar och delar med sig.

Och vad spelar det för roll om han får uppmärksamhet för att han lyckades pricka en spelarvärvning? Låt han fortsätta säger jag, tänker inte missunna honom någonting.

Kör hårt, Offen!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Knafus:

Finns ingen anledning att misstro honom, han meddelande att vi signat en spelare och sedan 3 timmar senare blev Haag klar, det tyder väl på inside. Dessutom något som man inte kunnat gräva fram själv då detta inte varit ute i media eller som rykte på något ställe.

Så nog tror jag han har inside och att man inte kan säga vilken spelare exakt kan bero på två saker 1) att man inte fått reda på namnet utan bara att man är nära med en klasspelare eller 2) att det är så få som vet namnet att släpper man det så avslöjar man sig själv.

Han får gärna fortsätta att skriva och meddela det han hör det håller upp intresset iaf.
Låst ämne