481526 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2146688

Sv: Silly season - 2020
puffe: ” ingen dålig trio, undrar om Susse var inne på nåt enda baklängesmål under hela karriären?”

Ja Sundström spelade först fram Justin Morrisson för 3 mål sen slängde han in 2 puckar i eget mål för att jämna ut siffrorna lite i 8-2 segern över Timrå för en massa år sedan
Låst ämne

Gavelo: Det där är lite grann som när vi mötte Löven i Elitserien år 98/99 i näst sista matchen, året när de kom absolut sist och vi vann.

Eftersom MoDo var klara seriesegrar och Löven riktigt tokusla så hade MoDo bestämt sig för att vila lite spelare inför slutspelet. Närmare bestämt, man hade bestämt att Werner skulle spela matchen själv. Även med bara Werner så hade MoDo ett massivt överläge.

Sagt och gjort, Werner börjar preppa sig inför match i Kempehallens omklädningsrum medan Bäckis, Söderberg, Rönnkvist, Alavaara och gänget kilar ner till Mamma Mia.

Väl där så beställer de en pizza och en öl och slår på text-tv. Det var ju på den tiden, när matcher knappt tv-sändes och med fördel följdes via text-tv. Det börjar bra. 14-4 i skott i första perioden till MoDo.

I början av andra så faller första målet. 1-0 till MoDo. Werner i PP, en lövenspelare utvisad. Stort Jubel på Mamma Mia! Sedan går det trögare. Inte mycket händer och andra perioden tar slut. Missnöjet sprider sig i laget. Svartens ögon svartnar...

I mitten av tredje kommer kallduschen! Löven kvitterar, 1-1. Matchen går till övertid, sorlet stiger på Mamma Mia. Sen kommer slutresultat: 1-2 till löven. Förtvivlan infinner sig i hela truppen, och all reser sig unisont för att ta sig till Kempis.

Väl där sliter Bäckis upp dörren till omklädningsrummet. Werner sitter på en bänk, helt förstörd och förtvivlad. Kapternernas kapten tar till orda, vänder sig mot Werner, frågar undrande:

-"Men Werner, hur kunde det här hända?"

Werner: -"Jo, du förstår Per, jag fick 5 + Matchstraff för Fighting i mitten på andra!!"