1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2151431

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Bad_Brett: AIK helt överlägsna i 60 minuter, att vi snor en poäng är en stöld, men en skön sådan!

Synd att Modo Hockey inte har någon som helst medstuds numera, allt studsar precis fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Gavelo:

Starkt att hämta igen 1-3 och 2-4, tyder på att det finns vilja och moral i laget, bra att få med sig en poäng iaf, inte helt värdelöst på bortaplan mot AIK som är riktigt formstarka.

BP idag bra och PP är ju ok, spelmässigt inte så bra men man ska inte klaga när vi är 100%.

Tycker ändå att stundtals ser det bättre ut i egenzon och spelet runt linjerna, men vi faller tillbaka i gamla synder då och då och det är då motståndarna får tryck och mål. Men Sundkvist har fått till några bra förändringar, tycker vi undviker att tappa folk i vår forecheck lika ofta som tidigare, vi är inte lika naiva. Försvarsspelet så ser man tendenser till bättring men som jag sa så faller vi tillbaka i gamla synder när vi får tryck och blir trötta, men det är inte så konstigt har vi tränat en hel säsong på att spela på ett visst sätt är det det som kommer frma från ryggmärgen när man blir trött och får tryck mot sig.

Ytterell gör en bra match, rejäl i försvarsspelet och trygg med puck, han kommer vi få nytta av detta år samt kommande.

Tex är en bättre målvakt än Peters, ser ut som han är bättre skolad och han kommer ut mer aggressivt mot skytten än Peters, Peters liknar lite mer Lundin/Hanses som spelar passivt på linjen men Tex är mer lik Bartosak som gillar att gå ut mot skytt. Han gör en bra match trots 4 insläppta. Vill gärna se honom fortsätta som förstamålvakt. Dessutom är han en stor målvakt så när han kommer ut finns det inte mycket nät att sikta in sig på.

Bäst idag är att vi drar ifrån KIK med 1p och bara släpper 1p till Väsby.

Hoppas Corrado är tillbaka snart så vi kan dra ner tiden på Styf rejält, han gör det bra sett till åldern, men det bästa för honom är att få stå på tillväxt ett tag till.
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Gavelo: Tex var underbart bra och kan rädda oss i slutändan från kvalspel.
Denna poängkan visa sig viktig
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Gavelo: Ja bara å tacka å ta emot för den pinnen.
Kommentera