1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

359624 inlägg · 3918 ämnen

Inlägg #2151662

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Gavelo: största felet jag ser är att vi byggde ett budgetlag med i princip idel bredd och en helt vansinnigt spelidé som aldrig ifrågasattes uppifrån. När vi sedan började agera var tåget halvägs borta i Murmansk. Varumärket Modo är numera ett varningens exempel snarare än en anrik klubb..
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Frontschwein: Lugn lite nu, så jävla talanglöst lag värvade vi ej, men spelidén har varit ett fullständigt haveri!

Sveningsson, Heponiemi, Hedberg, Aagard, Viklund, Corrado, Mikkelsson, Lindgren var alla riktiga statusvärvningar inför säsongen, sen har vi plockat in Karla som är en stjärna i AS, samt Rockwood och en av landets bästa 18 åringar!

Materialet är väldigt mycket bättre än 8 andra lag i ligan, men vi ligger 12a och kämpar för överlevnad,
Det är liksom svårt att inte vart skon klämmer.
Sen var jag att man är dåligt förberedda och ligger efter fysiskt, men det tänker jag inte fördjupa mig i.

Modos största problem var att man haft lite för många chansningar, saknat ödmjukheten inför uppgiften och att tränarbiten har blivit helt tokig.
+2
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Frontschwein: Svaret på hur vi går vidare från det här är dock inte att panikslänga ännu mer pengar i brasan. Förra årets succésäsong var ju kulminationen av en 4-års plan, och mer specifikt år 2 i den större satsningen med Hellkvist.

Vi måste hitta tillbaka till en röd tråd i vårt satsande, och det måste börja med att tidigt göra klart med en långsiktig lösning på tränarsidan.
Kommentera