1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479978 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2152093

Sv: Apropå ingenting...
Knafus:

Men låt Puffe leta information och söka själv och sedan läsa och bilda sig en uppfattning, annars behöver du bevis för det du säger stämmer.

Fattar inte hur jävla svårt det ska vara att tolka det som sägs och hur beslutsordningen ser ut, bara läsa intervjuer med Hedin, Glader och Widebro så blir bilden ganska klar över hur det fungerar vi rekrytering av tränare.

Förenklat:
-Sporten med Glader i spetsen har ansvar att ta fram potentiella tränare, kolla tillgängligheter, ta referenser, prata med agenter och tränarna. Dvs gå från en lång lista och koka ner det till några få kandidater. Genomföra intervjuer med de kandidater man vill gå vidare med och till sist besluta vilken kandidat eller kandidater som anses som mest lämplig som huvudtränare.

-Styrelsen är ansvarig för att tillsätta positionerna VD, Sportchef och tränare, så efter sporten har kommit med en rekommendation så tar dessa beslut och godkänner eller förkastar den kandidat sporten föreslagit.

Sedan sker det såklart mer bakom, styrelsen kanske innan rekryteringsprocessen har vissa krav som en tränare ska uppfylla som sporten får som input till sitt arbete.

Så vems fel är det, såklart är det sporten som tagit fram namnet/namnen och givit en felaktig rekommendation som bär en del av skulden, sedan har styrelsen ett ansvar som inte kvalitetssäkrat eller varit tillräckligt kritiskt granskande kring förslaget av Ville som huvudtränare, kanske de inte heller har varit tillräckligt tydlig med kraven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag drömde inatt att säsongen avslutas med en hysterisk vinstkavalkad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Det ser ut som att vi är helt eniga i hur informationen ska tolkas i så fall?
Avviker detta från dina tankar puffe?

Med de ingångsvärden som Glader har så vilar det stora ansvaret på han.

Möjligtvis med någon inblandning av styrelsen. Men då de saknar sportslig kompetens är det svårt att se att de skulle förkast något som sportchefen själv driver med (vad det verkar) övertygelse.
Kommentera