1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2152168

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Kanske därför han var helt utanför truppen senast, han var klar för Rögle då och det hade nått fram. Stämmer det ska vi inte spela honom något mer i år om vi inte måste. Han tillhör de svagare försvararna just nu och har helt tappat formen, med ytterell och kanske Corrado tillbaka på onsdag blir det svårt att ta plats.

Som extra back kan säkert lovric och styf göra ett lika gott jobb.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Modos juniorverksamhet levererar...
Man blir stolt som Modoit att vi kan leverera spelare på löpande band till Shl och bättre, även om det kommer med en bitter eftersmak.


Sen är Wallinder inte ens nära att ta en plats i Shl och speciellt inte i ett topplag som Rögle nu faktiskt varit några säsonger så en utlåning känns rimlig.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Han har hamnat helt snett. Jag gillade inledningsvis när han kunde transportera pucken, men det verkar som det frekventa matchandet tagit ut sin rätt. Han använder verkligen inte den stora kroppen, utan åker mest omkring och petar med klubban. Han har oerhört svårt med markerings- och placeringsspelet generellt.

Nej, det är ingen större förlust som han presterar nu, men det är klart att har man den storleken, skridskoåkningen och spelsinnet så kommer man kunna gå långt när han har fått allt på plats.
Låst ämne