1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2152275

Sv: Silly season - 2020
ToddW: Vi bedriver en elitverksamhet med proffsspelare. Vi ska spela det bästa laget vi kan ställa på isen vid varje tillfälle.
Ska vi inte spela spelare som skriver på för andra lag under säsongen kommer vi få bänka ett gäng spelare i slutet av varje säsong.
Som jag ser det.

Lösningen på detta är såklart inte att straffa enskilda spelare. Framförallt inte dom som knappt är vuxna. Lösningen är ju att klubbarna ska ge fan i att dra i spelare under säsong.
Förbjud klubbar att kontakta spelare och agenter i värvningssyfte mellan september och april. Typ.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Monno: Problemet är att det där väl väldigt svårt att bevisa. Dessutom handlar det ju om spelarna också. Tänk till exempel om en spelare hamnar i frysboxen. Skall han då behöva vänta tills efter säsongen innan han får anmäla intresse till andra klubbar? Jag vet inte om det ens skulle vara lagligt att göra på det viset.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Monno: ja, vi ska inte vara småsinta. Det bästa spelar. Det borde vara MoDos kravbild. Vill man vara bäst då spelar man i MoDo. Väljer Wallinder att byta klubb en division upp så är ju det ett tecken på att MoDo rent sportsligt får ta sig i kragen och bli bättre för att inte tappa sina talanger. Det finns ju en framtid då vi säkert vill ha tillbaka Wallinder och då ska han aldrig tveka på att Modo alltid backar upp sina talanger och välkomnar dem tillbaka om de är bra nog. I MoDo ska man tävla varenda sekund för att bli bättre. Sprider inte laget det då kan man fimpa ambitionerna att komma tillbaka till SHL igen. Bästa spelarna för dagen spelar. Inget drama. Punkt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Monno:
"Lösningen är ju att klubbarna ska ge fan i att dra i spelare under säsong.
Förbjud klubbar att kontakta spelare och agenter i värvningssyfte mellan september och april. Typ."

Jag tror inte det behövs spelarna idag är så pass professionella att dom gör allt för laget vart dom än spelar. Om nu Wallinder spelat ett antal år för MoDo varför skulle han då förstöra för MoDo och sig själv igenom att inte ge 100% när han kliver ut på isen bara för att han ska spela i Rögle nästa år? Vilket NHL lag vill ha en spelare som inte ger 100% i alla lägen?
Låst ämne