1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478705 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2152207

Sv: Silly season - 2020
Har noll förståelse för att Wallinder vill gå upp till Shl så pass tidigt. Tycker han just nu är en ok HA-back. 1-2 år mer i HA hade gjort väl. Men vill han lira J20 kommande säsong så..

Om det är klart med Rögle ser jag gärna att han bänkas resterande matcher. Har svårt att tro att hans fokus kommer att vara på att göra sitt bästa för Modo om han redan fixat kontrakt med en annan klubb.

Ser hellre att en lojal back/junior får den speltiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
ToddW: Fattar inte hur Abbott tänkte om det stämmer att han har värvat Wallinder. Bättre att han varit kvar i Modo en säsong eller två till och utvecklats. Antar att han är tänkt för j20. Men ytterst märklig värvning om det stämmer.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
ToddW: Vi bedriver en elitverksamhet med proffsspelare. Vi ska spela det bästa laget vi kan ställa på isen vid varje tillfälle.
Ska vi inte spela spelare som skriver på för andra lag under säsongen kommer vi få bänka ett gäng spelare i slutet av varje säsong.
Som jag ser det.

Lösningen på detta är såklart inte att straffa enskilda spelare. Framförallt inte dom som knappt är vuxna. Lösningen är ju att klubbarna ska ge fan i att dra i spelare under säsong.
Förbjud klubbar att kontakta spelare och agenter i värvningssyfte mellan september och april. Typ.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
ToddW: Helt rätt ! Inte en minut till i A-Laget.
Ner i J-20 och spela resten av säsongen och ät gröt !
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
ToddW: Garanterat Detroit som med på ett hörn och vill ha dit honom. De har ju en annan yngling som gör det bra där i Rögle med Moritz Seider.
Låst ämne