1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480579 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2153442

Sv: Modo - Västerås 2021-02-20
Rytter: Kan komma på flera anledningar till varför han ska ha fler chanser. 1) Värvad för att vara en producerande spelare 2) Prestigevärvning som förmodligen kostade en del. 3) Har en jäkla tuffhet i spelet vilket gör att arbetsinsatsen höjs, svårt för en tränare att inte premiera även om man inte producerar, dvs han "gör jobbet".

etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2021-02-20
Om man ska leka lite djävulens advokat här.

Är det inte rätt intressant hur alla verkar rörande överens om att spelare som kommit in på slutet mer eller mindre är givna inför nästa säsong? Hur ledningen helt plötsligt prickar alla rätt? Även om jag reserverar mig för att det är lättare att komplettera ett lagbygge och håller med om att de nytillkomna (minus Boivin) känns givna.

Men likväl en intressant frågeställning, kan det inte vara så att det är lättare att komma in som oförstörd i ett sargat lag och se bättre ut än vad man är? En tanke som slog mig redan när Kaijser gick in och var tungan på vågen, direkt.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2021-02-20
Trilske: Rocky värvades för att producera även om han inte är en högklassig sådan, han var mest tänkt som en kreativ Center som sätter upp lägen för sina kedjekamrater.
Dock var han extremt billig och det var till stor del därför man valde att plocka in honom.
Övrigt håller jag med att Rocky visar bättre tendenser hela tiden och med lite mer muskler på den kroppen så kan han bli en toppspelare i Allsvenskan.

Egentligen tror jag inte Modo behöver byta ut speciellt många forwards, Modo behöver 1-2 riktigt starka centrar, eventuellt en å annan ytter beroende på om karla, Harju mfl drar, annars tror jag man bör lägga störst krut på målvakter och backar.
Kommentera