1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478938 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2153454

Sv: Modo - Västerås 2021-02-20
Tarasov: också klassiskt att spelare börjar bra för att sedan mattas av efter några matcher. vill också slänga med att sundquist egentligen är den enda riktiga tränaren vi haft denna säsong, det gör nog mycket för hur det ser ut

personligen ser jag ingen roll för haag nästa år om vi kan värva hem oskar pettersson, men annars kan han väl ta den rollen i fjärde.

junior - ny - karlkvist (ny)
junior - ny - ny
harju - ny - ohlsson
sylwander - agaard - pettersson
lindewall

på junior räknar jag linus pettersson, strömgren, åhström, vet att det bara är strömgren som är junior men ni får leva med det :)

fokus måste ligga på tre kanoncentrar för denna nivå. finns det utrymme i budget att värva ytterligare en forward istället för "junior" så är det okej men det är lägst prioriterat. centrar, backar och målvakt går före.

colin smith i väsby är jag väldigt förtjust i
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2021-02-20
BobbyG: Jag är lite emot tänket att unga ska få allt placerat för sig. Se hur många löven, timrå och bik haft spelandes som är födda på 2000-talet.
Har man bra nog så slåss de om en plats och tar den.
Om inte så kan vi låna ut eller ha dem i juniorlaget (om det går).
De bör vara en sådan billig post så man kan värva en spelare för deras plats. Tar de den så "fine".
Hade vi haft seniorspelare som slogs mot junisarna i år hade vi nog legat klart bättre.

Hänger med tänket: lägg pengarna på ruskiga centrar i stället. Och jag håller med om att det är viktigast.
Men ska vi ha som vision att gå upp i SHL så tror jag inte vi kan ha tänket grannens grabb i de rvå första formationerna
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2021-02-20
BobbyG:

Om jag ska vara kritisk så tycker jag detta ser ut som ytterligare en chansning och bygger på förhoppningar att våra juniorer ska bli toppspelare över en säsong.

Jag tycker det är fel att satsa på juniorer i första och andra om de inte är supertalanger som klarar av att vara ordinarie en hel säsong.

De enda jag vill se i truppen är Strömgren och Lindewall, fast inte som ordinarie utan de varvar j20 med inhopp i laget.

Åhström och LP har jaga tappat hoppet kring, tycker inte dessa gått framåt i den utsträckning unga spelare borde göra. Ser det inte som en förlust om de lämnar och söker utveckling i en annan klubb.

Är verkligen LP så mycket bättre nu än när han kom in i laget.

Jag vill se ett seniorlag nästa år där juniorerna får chanser och kan vilas när det behövs och får skolas in i rätt takt.

Att fylla centersidan med två riktigt bra namn bör vara prio för glader.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2021-02-20
BobbyG:
Colin Smith ser jag gärna, tror inte Åhström/LP klarar av de rollerna inte om man har ambitionen att vara ett topplag iaf. Men Strömgren bygger jag gärna en plats för.
Kommentera