1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

354303 inlägg · 3910 ämnen

Inlägg #2154194

Sv: Apropå ingenting...
Nooky:

Det märkliga är att ligorna inte berättat något vad de har för plan, men jag tror helt enkelt att de inte har någon plan.

Serie + Slutspel antar jag måst vara klara tills 30 April då alla kontrakt ut , spelare som är här på artistkontrakt kan inte vara kvar, spelare från utlandet vars kontrakt går ut är fria att lämna. De spelare som redan skrivit nya kontrakt vill de vara kvar? Har klubbarna råd att hålla full trupp en månad till?

Har man tänkt på vilket kaos det kan komma att bli, ett slutspel där man spelar varannan dag tar ju ca 6v att genomföra, men antar att man behöver lite luft mellan rundorna också sedan ska ju ett play in spelas också som är 3 matcher. Sista datum för säsongerna i HA (14/3) och SHL (25/3) lägg på 6v på detta så ser man att det är jävligt tight.

Ska man korta ner slutspelet? Kan man fortsätta efter 30/4 då alla kontrakt upphör?

Är det någon som hört något från ligorna hur man tänkt lösa detta? Vad har ligan för plan för olika scenarion?

Vad händer om det blir ett utbrott under slutspel? I serien fick man ju pausa verksamheten, vad händer i slutspel blir det WO eftersom matcherna måste spelas?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Hade inte MR Madhawk och Sanny L en podd härom dan med SHL:s högste chef där dom skulle just upp om dessa punkter , eller har jag drömt bara !
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Många frågor, som skulle ha varit besvarad innan säsongen startades redan från början, men det enda man får höra är " ligorna ska spelas " klart, men det blir la kul för lagen att få lite corona under slutspelet gissar jag väl på..

för hur ska dom göra detta på ett rättvist sätt om dom nu kommer behöva stänga ner ytligare en gång fast denna gång för att dom är helt slut i skallen och tror att denna corona kommer lägga sig, vilket den inte kommer göra..

nästa år kommer vi ha samma skit fast en värre fas utav virus helvettet.. " fast nu vet dom mer om detta , det visste dom inte förra säsongen ".. men kollar dom inte på nyheterna eller? dom väljer att starta en serie när FHM HAR VARNAT FÖR en andra våg.. hjärnan funkar inte på dom flesta i förbundet..
Kommentera