1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2154346

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Har för mig att hon funnits med på kontaktsidan tidigare, så hon kanske redan har kastat in handduken, alternativt har Modo kastat in hennes handduk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Harry Luras: Jag känner dessvärre att man har trampat i den klassiska HR-fällan och rekryterat utifrån en matris med önskade kvalifikationer, i stil med:

"Du ska brinna för kommunikation och sociala medier, samt ha god kunskap inom Adobe Premiere, Photoshop, Office-paketen och html. Tidigare erfarenhet av arbete inom sport är meriterande men ej ett krav".

(kollade precis upp annonsen och var kusligt rätt ute...)

Jag fick lite de vibbarna när Widebro sade "Vi har haft sökande som varit bra på vissa saker, men som saknat bredden". Känslan är att man någonstans har missat det primära vilket torde vara "social, hög arbetsmoral och ishockeykunnig". Personer med rejält driv tenderar att lära sig de bitar som saknas ganska kvickt (även det motsatta gäller för övrigt, att man ofta felaktigt kräver att rena kodknackare skall vara utåtriktade).

Sedan vill jag tillägga att jag knappast hade gjort det bättre, då jag hade vantrivts med att alltid behöva stå på standby, vara med i TV och få läsa hur Bad_Brett gör sig lustig över mina formuleringar...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Harry Luras:
Ja nåt konstigt är det. Hon har stått som ansvarig utgivare efter modochannels sändningarna men efter gårdagens stod det Johan Videbro.
Kommentera