1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481098 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155653

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Rytter: Fine. Att sätta allt på ett kort är absolut en strategi. Men då kan man inte komma ett år senare och börja snacka om att "en ny rapport visar att kontinuitet är A och O för att nå framgång".

Själv ser jag hellre en kompromiss, att man ger talangerna rikligt med istid i början av säsongen och basunerar ut att de är tilltänkta till toppkedjorna. Ofta gör dessa spelar bra ifrån sig i början av säsongerna, för att sedan dala. Då blir det också naturligt när de sedan ersätts med spetsvärvningar inför avslutningen av säsongen.

Att göra som Björn, och basunera ut "Vi ska värva en helt ny förstakedja", vilket innebär att Karlkvist, Björklund, Johnsson med flera då ansågs vara andrakedjaspelare, skickar ju såklart tydliga signaler till spelare som Wernblom att klubben inte avser satsa på honom. Jag tyckte det var fel då och jag tycker fortfarande att det är fel.

Men om vi går upp i år, eller till och med nästa, så kommer jag såklart ta på mig dumstruten och erkänna att du hade rätt hela tiden.
Kommentera