1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2156149

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
"Annars riskerar vi att få ett nytt #metoo, ni vet rörelsen som ledde till att folk började sätta likhetstecken mellan en vissling på stan och sexuella övergrepp."

Det var inga likhetstecken, det är att gränsen för vad som är anständigt i ett progressivt samhälle är passerad redan vid den punkten.
Kraftig skillnad.

Precis som att Martin Timell och Anders Borg fick kritik för sina ageranden utan att bli straffade i lagens mening. De hade passerat vad som är anständigt.

När någon skriver modol** här så får de rättmätig kritik för att det är oanständigt och funkofobiskt. En rimlig samhällsutveckling.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Spock: Jo tack, jag känner till den "progressiva" postmoderna doktrinen (som är långt ifrån progressiv då man i allt större uträckning förespråkar censur), med marxism kamouflerat som identitetspolitik, micro-aggressions etc., där en vissling på stan eller skvaller om att Anders Borg har blottat klenoden på en fyllefest, tack vare intersektionalitet, kan kopplas ihop till slaveriet under kolonialeran. Och genom att jag bagatelliserar dessa företeelser, är jag en del av en förtryckarkultur och bör omprogrammeras. Jag fattar, hynda.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gissar att Niederbach blir kvar i Frölunda nu när Joel blivit avstängd 5 matcher. Stabilt.
Kommentera