1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479947 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2156927

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Rytter: ...Sedan tvingas vi återigen byta ut hela truppen till nästa säsong, samtidigt som Åhström exploderar hos någon av konkurrenterna. Och då sitter du här igen och säger "Det var rätt att släppa honom där och då".

Jag hade kunnat hålla med ifall vi var kapabla att ersätta dessa spelare med unga talanger som är inställda på att representera klubben i mer än en säsong, men om vi ska hålla på och plocka in avdankade kanadensare ser jag hellre att vi tar en mellansäsong, spar lite pengar och ger våra egna produkter chansen. Varför är det alltid konkurrenterna som har tålamodet så att de kan blomma ut?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Bad_Brett:

Fast du tycker inte vi har provat det redan. Första säsongen i serien hade vi väl 6-7 Juniorer och var 3p från kval, men detta var kanske en dröm säsong för dig då vi satsade på juniorer? Vad hände sedan? De som var tillräckligt bra drog till högre ligor, andra drog till andra klubbar för större roller t.ex Ottosson och osl.

Är juniorerna tillräckligt bra ska de spela, annars inte.

Sedan att prata om att värva avdankade kanadensare istället, är detta de två enda alternativen du ser? Juniorer eller 34åriga kanadensare?

Vad jag vet är det ingen som sagt något om detta. Seniora spelare hittar man i div1, ha och shl lika gärna. Tar hellre spelare som sylwander, jellvert, haag, Rosdahl än juniorer som inte håller, dessa bidrar iaf med stabilt spel över en hel säsong.

Det ger sig själv med juniorer är de tillräckligt bra får de spela.

De enda jag tycker har ett värde i truppen nästa år är niderbach(ordinarie som lån), Wallinder, Styf, Lindewall, Strömgren speciellt eftersom vissa av dessa kan matchas i j20 och ska få växa in i detta i ett bra tempo.

Att ha lp och åhström i ledande kedjor är att chansa igen att något magiskt ska hända med dem.

Vilken plats ska de ta i laget föresten för du tror väl ingen av dem kommer vilja lira i tredje/fjärde ifall dom kan få en större roll i västervik/kik/vh/Almtunat.ex.

Jag tycker de är för svaga spelare för att göra vårt lag bättre om vi ska sikta mot ett slutspel nästa år.
Kommentera