1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479969 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2156965

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Bad_Brett:

Fast du tycker inte vi har provat det redan. Första säsongen i serien hade vi väl 6-7 Juniorer och var 3p från kval, men detta var kanske en dröm säsong för dig då vi satsade på juniorer? Vad hände sedan? De som var tillräckligt bra drog till högre ligor, andra drog till andra klubbar för större roller t.ex Ottosson och osl.

Är juniorerna tillräckligt bra ska de spela, annars inte.

Sedan att prata om att värva avdankade kanadensare istället, är detta de två enda alternativen du ser? Juniorer eller 34åriga kanadensare?

Vad jag vet är det ingen som sagt något om detta. Seniora spelare hittar man i div1, ha och shl lika gärna. Tar hellre spelare som sylwander, jellvert, haag, Rosdahl än juniorer som inte håller, dessa bidrar iaf med stabilt spel över en hel säsong.

Det ger sig själv med juniorer är de tillräckligt bra får de spela.

De enda jag tycker har ett värde i truppen nästa år är niderbach(ordinarie som lån), Wallinder, Styf, Lindewall, Strömgren speciellt eftersom vissa av dessa kan matchas i j20 och ska få växa in i detta i ett bra tempo.

Att ha lp och åhström i ledande kedjor är att chansa igen att något magiskt ska hända med dem.

Vilken plats ska de ta i laget föresten för du tror väl ingen av dem kommer vilja lira i tredje/fjärde ifall dom kan få en större roll i västervik/kik/vh/Almtunat.ex.

Jag tycker de är för svaga spelare för att göra vårt lag bättre om vi ska sikta mot ett slutspel nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Rytter: Ja, om Timrå eller Löven går upp är vi inte längre top of the foodchain I närområdet och då kommer de mest
talangfulla juniorerna välja att gå dit (eller Skellefteå) för att få chans att slussas in i SHL precis som Grundström eller bli lättare att kroka som senior som exv. Emil Pettersson. De spelarna klassar vi ju som "våra" vilket kanske inte riktigt är juste mot Löven och Timrå.
Nä, jag är också inne på att rusta stenhårt med seniorspelare så att vi så snabbt som möjligt tar oss till SHL och hamnar i toppen i hierarkin igen så att vi får ett större upptagningsområde till vår väldigt fina juniorverksamhet. Talanger från småklubbar runt bla. Sundsvall och Umeå ska känna att MoDo är nummer ett att utveckla dem till SHL/NHL-spelare och välja att gå hockeygym i Ö-vik.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Rytter: Om de får en större roll i Almtuna, VH, Västervik mfl.... är inte det konstigt? Isfl duger våra egna spelare åt lag som presterar bättre men inte åt oss? Det är detta jag menar med Modos självbild... tyvärr
Kommentera