1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2158036

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Inte kortsiktigt, men inför nästa säsong. Jag tycker att han varit bra på att styra upp försvarsspelet, men han har visat att han är för inkörd i sitt defensiva tänk att jag inte vill se honom hos oss. Vi ska spela en fartfylld, utvecklande hockey. Det står inte Sunqen för uppenbarligen. Det är ett gigantiskt misslyckande att inte kunna hitta ett sätt att spela vår mest kreativa spelare på ett sätt som gynnar laget.
Det sjuka är ju att Aagaard gjorde fyra mål när han parades ihop med Rockwood, men ändå skickades Rockwood ned i fjärde och Aagaard fick ingen lekkamrat och var osynlig mot Timrå.

Så bort med Sunqen. Han står inte för någonting som vi i Modo vill spela. En dinosaurie som löser våra problem kortsiktigt, men som inte kan utveckla Modo till den klubb vi vill ha.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Känns lite som när vi tog in Bäckman eller Perra tillfälligt.

Hade ändå förhoppningar på Sundkvist efter inledande omgångarna, men nu efter ett antal matcher och när man förstår hans syn på spelare och hur han använder dem så vill jag inte se honom ansvarig för ett nybygge.

Så jävla besviken på hur vi slarvar bort spelare, detta är ju fan värre än att välja att inte satsa på en junior som sedan blommar ut, denna spelare har ju redan presterat och har spetsegenskaper alla lag skulle kunna dra nytta av.

Fattas väl bara att Zykov backchekar lite långsamt och är -2 i första matchen så får han spela i fjärde med Tjärnström och Åhström.
Kommentera