1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158045

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Själv tycker jag Rockwood kommit igång och sett vassare ut på senaste tiden men han har fått mindre speltid och det leder till detta. Nä nu sjönk definitivt fötroendet för Sundquist...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Djuunaz:

Ja det är helt idiotiskt, säg den spelare som är komplett i alla delar av spelet i HA och håller en hög nivå i allt? Det finns inte många och de som finns kommer lämna för SHL eller andra ligor året efter.

Rockwoods svagheter hade man kunnat bygga bort med rätt omgivning, då hade man dessutom kunnat nyttja hans spets som håller hög klass i serien. Sätt Haag på ena kanten och Persson/Ohlsson på andra så hade kedjan varit balanserad och det funnits avslutare som kan ta tillvara på lägen han skapar.

Nej av alla konstiga beslut detta år är detta nog ett av de värre faktiskt, speciellt med tanke på konsekvenserna det får, man slarvar bort en viktig pusselbit för nästa år som dessutom verkar ha trivts med allt runt klubben utom rollen och förtroendet.

Dock säger han en sak som är intressant:

"Jag förstod hur min närmsta framtid i Modo skulle se ut med tanke på att Theo (Niederbach) och Zykov är på väg in i laget, då var det bättre för mig att lämna."

Vet han något om att Niderbach är på väg in i laget i närtid?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jag är mest förvånad över att alla ni är förvånade. Att nåt sånt här skulle hända med Sunken var ju väntat.
Kommentera