1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

348825 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2158766

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det är många naiva MoDo-fans inte fattar är att vi kanske måste gå upp till SHL innan vi kan kan fortsätta vara Sveriges bästa plantskola. Satsa på duktiga 25-35-åringar och gå upp till SHL. MoDo måste fan vakna snart. Jag vill inte att MoDo ska utbilda talanger till Rögle, Luleå och Frölunda längre. Jag vill att MoDo ska spöa skiten ur dem !!!!
+21
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Costanza:

Ja det är ju inte lätt att köra grannens grabb och bygga långsiktigt när spelarna under utveckling och de som är utfyllnad i truppen lämnar.

Nej skit i detta nu, bygg med spelare utifrån runt 21-26, sedan några rutinerade pjäser runt 30 typ ytterell, karlkvistoch krydda med max 1-2 egna talanger från egna led.

Vill inte se en till trupp med egna produkter där de bästa drar innan vi ens fått nytta av dem och vi har kvar de mediokra typ lp, åhström.

Nej satsa på att värva in unga bra talanger istället typ Karlsson i bik, Lodin i Timrå. Måste finnas fler sådana där ute som är i samma ålder som lp, åhström men betydligt bättre.
+6
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Just nu är verkligheten att vi hoppas på att Modo ska säkra kontraktet, så att vi kan spela vår 6:e säsong i Hockeyallsvenskan. Konceptet Grannens grabb är kanske inte helt feltänkt, men timing för lanseringen var illa vald. Vi hade behövt studsa upp till SHL direkt, sen hade vi fått börja ta tag i andra bitar.
+4
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Tanken om grannens grabb har gått överstyr, det finns inte en Foppa/Macke i varje kvarter.
Vi måste se till att spela med ett lag som inte ser ut som ett juniorlag sprunget ur det närmsta grannskapet!
+3
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: OEL, Söderberg, Dahlén... finns gott om exempel på toppspelare som stannat. Det finns utrymme för självrannsakan...
+1
Kommentera