1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

348912 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2158761

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Säger inte att någon är klar, men kanske att man har önskemål osv, snacket lär ju gå i lokalerna vad ledningen gör.

Men att vi tappar 17 och 18 åringar till Shl som inte ens får full speltid i Allsvenskan säger ganska mycket om hur jävla oattraktiv Modo blivit som förening.

Men jag hoppas att man inte väljer att låna in spelare som skrivit på för Shl, låt dom klara sig själv, kör över dom ist när vi möts.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det är många naiva MoDo-fans inte fattar är att vi kanske måste gå upp till SHL innan vi kan kan fortsätta vara Sveriges bästa plantskola. Satsa på duktiga 25-35-åringar och gå upp till SHL. MoDo måste fan vakna snart. Jag vill inte att MoDo ska utbilda talanger till Rögle, Luleå och Frölunda längre. Jag vill att MoDo ska spöa skiten ur dem !!!!
+21
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

När det kommer till tränare tror jag faktiskt att väldigt lite kommer ut till laget mitt under säsong och när vi har press på oss. Däremot när man slutat spela lär man ju prata med spelarna om planerna för nästa år.

Jag tror inte talangerna drar för att de fått reda på vem som ska träna, Jag tror de drar för att de har dåliga rådgivare och faller för lockropen från en shl klubb. Hade de fokuserat på egennutvecklig hade Wallinder sett att han behöver ett år till i ha och Strömgren 2år.

Hade dom nu velat lämna modo pga tränare hade dom ju gått till en annan ha klubb där de får speltid och utvecklas.
+1
Kommentera