1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481564 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159732

Sv: Silly season
J F K:

Jag väljer att inte nämna några namn då det handlar en hel del om vilja och att brinna för uppdraget och gå in i det helhjärtat för att det ska bli lyckat. Hedin har säkert sportsligkompetens men har han orken och drivet för att sitta i styrelsen, han har ju en chefsposition på Clavister om jag inte minns fel, kan det vara svårt att kombinera detta med aktivt styrelsearbete, att styrelsearbetet blir mer något på sidan om när man har tid? Jag vet inte så detta är ju ren spekulation men man har ju sett att Hedin har varit den som blivit ifrågasatt i styrelsen för sitt engagemang.

Men jag håller med dig det finns så mycket hockeykompetens i övik så att inte få ihop en fungerande organisation med både formella roller och informella rådgivare borde vara omöjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Modos totalhaveri 20/21 !
Jag har följt Modo sedan mitten av 70-talet och den här säsongen är ju den värsta på alla sätt sedan jag började följa Modo. Troligen också något av ett bottenrekord i svensk hockeyns två högsta serier dom sista tjugo åren, att ett lag som papperet ska hamna bland dom sex bästa, kommer att sluta sämre än tia. Jag var en av dom som gapade högst om att Styf/Omark måste sparkas, jag sa bl.a att det kan inte gå sämre om man byter tränare. Oj, vad fel jag hade, det gick ännu sämre. En sak som jag funderat mycket på, är när Glader i somras inför media satt och tuggade om hur Modo skulle spela den här säsongen. Ja, det var ju hög press och fart, det var ju Hellkvisthockeyn han menade och han sa inte det namnet. Det kan jag i och för sig förstå, men vilka i helvete var det som bestämde det ????? Var det Widebro, hockeyokunniga styrelsen, Glader och kanske Styf/Omark som tillsammans tänkte till ???? Där började helvetet ! En sak är ju solklar med Modos lag 20/21, det finns inget spelsystem som det här laget kan spela efter ! Mitt råd till Sunken inför dom sista matcherna: Lägg spelsystemen åt sidan, spela den Raggarhockeyn som du har sett hemma i korpen i Fagersta. Backarna: Freda egna målet och spela sarg ut. Forwards: In med pucken i anfallszonen och jaga,jaga jaaaga och gör fler mål än motståndaren !.Då tror jag att man tar dom poängen man behöver. Sunken orkar jag inte ens kommentera, men jag säger bara resultaten och Rockwood. Egentligen ingen mening att vara efterklok, men hade Ville fått spela sitt spelsätt från start, så hade Modo garanterat varit bland dom tio bästa. När Modo totalhavererar, då måste man också totalrenovera. Byt ut delar av styrelsen till hockeykunnigt folk. Widebro fortsätt om du har orken och motivationen. Utvärdera Glader, lägg kompisskapet åt sidan och bedöm det jobb han har gjort. Bevisligen har han engagemanget, men frågan är om han har kunnandet. Ca: tio spelare måste bytas ut. Ny tränare måste in. Till sommaren bör du Widebro instruera sportchefen och nye tränaren att när dom inför media ska beskriva Modos spelsätt inför säsongen. Dom bör som politikerna uttrycka sig i två luddiga meningar som ingen förstår. Spelarna ska förstås förstå det. Varför så ???? DÄRFÖR ATT DETTA DJÄVLA TUGGANDET OM SPELSYSTEMET HAR VARIT MODOS STORA DJÄVLA BLYSÄNKE DEN HÄR SÄSONGEN !!!!!!!
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Håller fast vid att MoDo ska svälja stoltheten och göra ett studiebesök hos Färjestad. Ö-vik och Karlstad är rätt lika, De gör ofta rätt, vi gör ofta fel. Säga vad man vill om griniga gubbar i en bruksort, de ser dock till att saker och ting blir gjorda.
Kommentera