1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159996

Sv: Silly season
J F K: Nu pratar vi fortfarande klubbar i samma serie, det är inte så att jag påstår att Karlin skulle kunna gå in och göra storverk, eller att för den delen kunna göra sig ett namn i NHL. Degerfors skulle inte kunna utmana Barcelona ö.h.t. samtidigt som Västervik spelat sönder MoDo alla år vi spelat i samma serie. Jag tycker jämförelsen haltar.

Samtidigt måste Karlin få chansen någon gång i en "storklubb" varför inte låta han vara med och styra upp det här kantrande kolossen, ser inte varför det är omöjligt att han skulle kunna göra succé bara han fick chansen, förtroende och stöttning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Modo-Målet:
Ser en fördel med spelare/tränare som kommer nerifrån och vill uppåt när man själv är en klubb som vill upp. Värvar man spelare/tränare som varit uppe och är på väg ner så verkar man följa med. Lite förenklat förstås men något åt det håller. Så ser gärna Karlin/Horsky/Lundh, Piva får gärna fortsätta. Överlever vi i allsvenskan så är det perfekt läge nu.
Kommentera

Sv: Silly season
Modo-Målet: Jag överdrev såklart, men om du läser på så inser du nog att det är skillnad. tränare som varit i mindre klubbar, men som kommit till FBK och helt misslyckats då trycket är mycket större.

Jag tror att Karin kan lyckas, men det finns en osäkerhet i och med att han aldrig haft den typen av press. glöm inte att han kommer från kommunen och känner massor av folk misslyckas i Västervik och du får kanske någon gliring på närmaste pizzeria, men misslyckas i Övik och alla ska snacka hockey överallt. restauranger, umgänge, Ica, systembolaget osv.
Kommentera