1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159987

Sv: Silly season
Modo-Målet: Det är klart att det är skillnad. Jämför att träna Degerfors eller Barcelona. Bpda elitklubbar i högsta divisionen, men där slutar likheterna. Pressen på Modo - både inifrån och ytifrån- är mycket större än på ett Västervik eller Mora där kravet bara varit att hålla sig kvar i respektive serie.

Det är väl bara jämföra modo med KIK. Har läst spaltmeter mer om Modo än om KIKs tabellposition, misslyckande osv i vinter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Nu pratar vi fortfarande klubbar i samma serie, det är inte så att jag påstår att Karlin skulle kunna gå in och göra storverk, eller att för den delen kunna göra sig ett namn i NHL. Degerfors skulle inte kunna utmana Barcelona ö.h.t. samtidigt som Västervik spelat sönder MoDo alla år vi spelat i samma serie. Jag tycker jämförelsen haltar.

Samtidigt måste Karlin få chansen någon gång i en "storklubb" varför inte låta han vara med och styra upp det här kantrande kolossen, ser inte varför det är omöjligt att han skulle kunna göra succé bara han fick chansen, förtroende och stöttning
Kommentera