1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2160108

Sv: Silly season
Modo-Målet: Det är inte alls det jag säger så sluta göra dig dum!

I det läget modo befinner sig i så får nästa tränare inte bli fel, det måste bli 100% rätt och jag är tveksam om Karlin är 100% rätt pga all press som byggts upp.

Hade Modo slutat på en slutspelsplats och fått spela slutspel och kanske avancerat någon omgång så är jag övertygad om att en som Karlin skulle kunna ta över nästa säsong och bygga vidare på ett lag som är helt okej.

Men att ta över ett lag i spillror, ett lag som det nog inte pratats mer om än något annat lag i allsvenskan någonsin och då inte i någon positiv bemärkelse är inte lätt, det krävs fruktansvärd rutin, en utomordentlig gameplan och fruktansvärt mycket detaljer och åter detaljer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Jag tror det kommer vara stor press på tränaren oavsett vem det kommer bli. Sen tror jag inte Karlin kommer känna större press än någon annan eftersom han kan ligan och har bevisat att han är en bra tränare i både Mora och Västervik.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Göra mig dum? Med tanke på de krav som listas om erfarenhet från stora klubbar och presterande på hög nivå över tid låter det här inne som att det är där ribban ligger..

Berätta gärna vilken tränare som besitter den här rutinen och viljan att ta över ett strykgäng i andra divisionen där risken att få sparken är som du säger vansinnigt hög. Sen antar jag bara att det helst ska vara en svensk tränare som önskas vilket drar ner antalet kandidater mer. Jag tror det handlar mycket mer om hela den sportsliga stabens sammansättning än huruvida en enskild huvudtränare ska vara 100% rätt eller inte.

Lista gärna 3 tränare som för dig skulle kännas 100% rätt.
Kommentera

Sv: Silly season
Undrar hur en spelare som Måns Krüger skulle stå sig i Allsvenskan, han har ju Modo i blodet och står för helt makalösa assist siffror i Hockeyettan.
Kommentera