1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480345 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2162595

Sv: Silly season
Nucky: Läser Adam på expressen. Återigen syns det att han är en skicklig intervjuare, men rätt oinsatt gällande hockey.
Ska Modo byta sportchef, så måste man ändå värva spelare. Vem vet om det är någon eller några i bakgrunden som stöttar/beslutar gällande spelarna, men att Glader sitter kvar tills någon ny sportchef finns på plats?

Adams förslag att man ska ha is i magen, tycker jag är fullständigt hål i huvudet. Var det inte en väldigt stor orsak till debaclet den här säsongen???? (Ja, förutom tränarsidan då).
Poängen är ju att vi äntligen kan ha en trupp klar ganska tidigt och det tycker jag verkligen att man ska utnyttja den här gången. Träna ihop laget redan under vårens försäsongsträningar och möjligen komplettera med en eller ett par spelare när det börjar närma sig. Adams förslag att man ska plocka in spelare sent tycker jag att vi provat så kopiöst många gånger med samma urusla resultat varje gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:

Ja han har väldigt dålig koll på hockey, duktig att få fram scoop och intervjua och gör sig bra i poddformat.

Sedan att han tyckte att vi lastade in spelare i slutet och att vi borde sparat pengarna, jag tycker det var rätt att stärka truppen med spelare som Haag, Tex, Ytterell, Persson, Zykov för kommande kval. Kan garantera att vi inte hade varit klara med 3 matcher kvar ifall vi hade "sparat" pengarna. Dessutom var ju tanken att dessa skulle vara försäkringen ifall vi hamnade i kval, en sådan som Zykov hade då varit i bättre form och kunnat spela en avgörande roll mot KIK eller Väsby.

Detta med att värva sent är ju hål i huvudet precis som du säger, det vi behöver är en trupp som är klar tidigt som får träna tillsammans och komma ihop som grupp och där nya tränaren är med tidigt. Att värva sent minskar ju denna tid tillsammans.

Sedan kanske vi ska krydda truppen sent med 1-2 riktigt bra spelare beroende på hur marknaden ser ut där i Augusti.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Hål i huvudet.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Når han jobba på allehanda och föreslog värvningar till Allsvenskan som var ordinarie i SHL.
Kommentera

Sv: Silly season
Jonas Rönnqvist har tackat nej till Modo
Kommentera