1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474674 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166554

Sv: Silly season
Rytter: svårt få något grepp vilka som blir kvar respektive erbjuds nytt, Ytterell t.ex kan också försvinna, får hoppas tränaren blir klar snart och har ett bra kontaktnät på spelartyper som passar i allsvenskan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Heyerdal:

Ytterell skrev ju för två år från och med nästa säsong då hans kontrakt gick ut, men anslöt sedan tidigare denna säsong för att hjälpa oss. Om Ytterell hade haft SHL intresse så hade nog klubbarna anmält detta då hans kontrakt i Finland gick ut nu efter säsong, så jag skulle säga att det mesta talar för att han blir kvar, annars hade inte han skrivit på för 2år så tidigt när det dessutom såg ut som att vi inte skulle ha en chans att gå upp, då hade han nog väntat och sett vilka erbjudanden SHL kom med.

Han är nog helt inriktad på att spela med oss i HA i 2 år till.
Kommentera

Sv: Silly season
Heyerdal: Angående tränare, Sunkan har väl delad vårdnad om sin son om jag har uppfattat det rätt. Om valet blir han har man tagit höjd för den familjesituationen?
Karlin sätter jag min peng på, levererar år efter år och har ett stort Modohjärta. Nu får det fan inte bli några fler brottningsmatcher med Åsnor.
Kommentera

Sv: Silly season
Heyerdal:
Kabanov lirar i Danmark, kan tänka mig ge honom ett år om karlkvist drar, vänstra sidan i PP är en viktigt position så här blir det en utmaning att hitta rätt. Förklarar att man gick efter Anton Svensson i Tingsryd
Kommentera