1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166782

Sv: Silly season
hompa90:

Finns nog många andra tränare än Karlin som vill ta ett 2-3års kontrakt med modo för att få vara med och bygga upp något över tid. Får man inte kontrakt i SHL så borde Modo vara intressant, det finns mycket resurser och bra faciliteter samt att det går inte att misslyckas mer än vad vi gjorde i år. Vi borde även vara intressant för assisterande tränare som vill ta ett huvuduppdrag men inte får detta i SHL.

Björn fick ju ett rätt lugnt första år, trots att vi slutade 6:a och åkte ur i fortsättningsserien. Var ju ingen som tyckte detta var ett fiasko med tanke på att vi slutat 10:a med 3p ner till kvar året innan. Sedan fick han bygga vidare till kommande år.

Finns mängder med intressanta namn där ute t.ex Per Hånberg, Jens Gustavsson, Horskey, Staffan Lund, Fredrik Söderström osv.

Vilket av namnen som passar bäst är svårt då man kan dessa tränare för dåligt, men det viktiga är att hitta en tränare som verkligen brinner för uppgiften att bygga upp en klubb och kan tänka sig en 3års plan, samt gärna en tränare som spelare vill spela för och kan utveckla unga spelare och individer.

Har ingen aning hur t.ex Karlin står sig och ifall detta är ett namn som lockar spelare och drar spelare till sig i konkurrens med andra klubbar, samma gäller Freddan, vet inte om det är Freddan som lockar spelare till Timrå eller ifall det är varumärket Timrå som är starkast.

Sedan det som kommer vara viktigt är att hitta rätt assisterande tränare, här måste huvudtränaren få handplocka sin assisterande som kompletterar honom, och jag ser gärna att vi lägger resurser på att ha tre tränare i båset istället för två.

Detta kan bli en av våra viktigaste rekryteringar de senaste åren och det får bara inte bli fel, hamnar vi i botten nästa år igen kommer det vara riktigt jobbigt att vända på detta. Vi behöver få lite positiva vindar runt klubben igen precis som vi hade när Björn kom in och år två med Björn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Jag tycker vi ska ta steget längre och skriva fyra år.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: "Björn fick ju ett rätt lugnt första år, trots att vi slutade 6:a och åkte ur i fortsättningsserien. Var ju ingen som tyckte detta var ett fiasko med tanke på att vi slutat 10:a med 3p ner till kvar året innan. Sedan fick han bygga vidare till kommande år."

Vad tycker man som MoDo supporter ska vara målet med nästa säsong? Jag får intrycket att MoDo är en klubb som alltid har målet att gå upp eller?
Kommentera