1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2166785

Sv: Silly season
Rytter: "Björn fick ju ett rätt lugnt första år, trots att vi slutade 6:a och åkte ur i fortsättningsserien. Var ju ingen som tyckte detta var ett fiasko med tanke på att vi slutat 10:a med 3p ner till kvar året innan. Sedan fick han bygga vidare till kommande år."

Vad tycker man som MoDo supporter ska vara målet med nästa säsong? Jag får intrycket att MoDo är en klubb som alltid har målet att gå upp eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jalapeno:

Målet måste vara realistiskt för nästa år, men långsiktiga målet ska vara att vi varje säsong förbättra oss sportsligt och utveckla spelare samt ha en ekonomisk stabilitet. Gör vi detta över tid så kommer vi nå toppen.

Jag är nöjd om vi når övre delen av tabellen nästa säsong, det borde vi ha kapacitet till. Ser det inte som realistiskt att sätta topp2 och final som mål redan första året under ombyggnad, sätt ett realistiskt mål som att placera sig bra i serien och sedan nå minst kvart/semi i slutspelet, sedan om det går bättre redan första året så är det en bonus och vi bygger vidare på detta nästa år.

Vi ska inte kommunicera utåt att vi ska upp redan nästa år, det är att skjuta sig i foten tror jag när man kommer från en plats 12 i serien året innan, går det emot i början blir det väldigt jobbigt om detta är den officiella målsättningen utåt.
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno: Målet bör vara topp 6 vid jul så att storplånkan kan öppnas för att göra försök på SHL.
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno: På den tiden hade vi haft två jobbiga år och vår ekonomi var inte allsvenskans bästa. Nu har vi ekonomiska förutsättningar för att vara topp 4 varje säsong, men det är bara att se på HV för att inse att det inte bara går att köpa framgång...
Kommentera