1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482758 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2166790

Sv: Silly season
Jalapeno:

Målet måste vara realistiskt för nästa år, men långsiktiga målet ska vara att vi varje säsong förbättra oss sportsligt och utveckla spelare samt ha en ekonomisk stabilitet. Gör vi detta över tid så kommer vi nå toppen.

Jag är nöjd om vi når övre delen av tabellen nästa säsong, det borde vi ha kapacitet till. Ser det inte som realistiskt att sätta topp2 och final som mål redan första året under ombyggnad, sätt ett realistiskt mål som att placera sig bra i serien och sedan nå minst kvart/semi i slutspelet, sedan om det går bättre redan första året så är det en bonus och vi bygger vidare på detta nästa år.

Vi ska inte kommunicera utåt att vi ska upp redan nästa år, det är att skjuta sig i foten tror jag när man kommer från en plats 12 i serien året innan, går det emot i början blir det väldigt jobbigt om detta är den officiella målsättningen utåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Om jag lärt mig nånting från alla år i HA så är det att det är så svårt att bygga långsiktigt då man aldrig vet vilka som är kvar nästa säsong.

Frågar du mig borde MoDo sikta på att gå upp varje år då man omöjligt kan bygga en trupp för att gå upp om 3 år. Lyckas du få en bra spelare/kedja så kan du bara räkna med att behålla dom säsongen ut för annars är risken stor att dom lämnar för annan liga. Dom enda spelarna du vet du får behålla är spelarna som bara är ok.
Kommentera