1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166818

Sv: Silly season
J F K: Känner att vi helt klart har resurserna för topp 6 som en rimlig målsättning varje år. Sen tycker jag ändå att man ska ha en mer långsiktig satsning på 2-3 år mot just SHL baserat på var vi är nu, med en ny tränare och lagomt stor omsättning i spelartruppen.

Vi ska dock alltid utmana.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: Vad som stör många var avsaknaden av självinsikt. Jag kände redan vid jul att det kommer inte att fungera med Styf, men det var väl inte förrän extremt sent man släppte målsättningen topp sex och sedan topp tio. Detta trots att alla nästan skrattade åt oss.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Med ligans största resurser ska vi givetvis utmana om att gå upp varenda år. Det här om att vi inte ska vara som bäst förrän om några säsonger har jag i princip hört från supportrar ända sedan 2008. Vissa sa det ju t.om ifjol, att vi inte skulle rå på Löven utan att det var denna säsong vi skulle gå upp. Att bygga långsiktigt är dessutom oerhört svårt. Själv skulle jag ha oerhört svårt att svälja att två mellanmjölksäsonger till.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Än vilken sport man håller på med så kan man inte gå ut med målsättningen att man ska vara topp 10. Målsättningen ska alltid vara att vinna, annars är du rökt. Du bygger in i det medvetna att du är en förlorare. Nä, vi ska alltid ha en hög målsättning.
Kommentera