1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2167312

Sv: Silly season
Sven Tuta: Jag gillar Glader, men hört nyligen att han får kliva ner. Tvivlar själv på det snacket. Krogskvaller i Umeå kan man dock ta om det kommer från folk som är runt MoDo. Behöver dock inte bli en sanning. Glader gjorde förresten en riktigt bra och ärlig intervju med Kempis Corner. Min amatöranalys är att MoDo inte ska ha nybörjare på någon position i organisationen. Erfarenhet, krav och kvalitet framöver...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Costanza: Håller med om erfarenhet, krav och kvalitet. Det är elitidrott vi håller på med. Tyvärr många gånger är det för mycket uppfinna hjulet mentalitet i det hela. Ryggdunkarmentaliteten måste för en gångs skull städas bort.
Det här ned Sunken, tydligen var han på tapeten samtidigt som åsnebrottaren, och nu fått ett erbjudande. Finns det någon substans i att man ger ett bud om han inte är tilltänkt eller är det bara ngn form av taktik🤔 annars borde han vara presenterad.
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: Har väl gått små rykte om Freddan som sportchef och Glader hjälper han samtidigt som han tar över rollen som sportchef i Damlaget.

Som sagt var bara ett rykte som har gått lite här å där !!

Själv tror jag på att det är ett Långskott !!
Kommentera