1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478768 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2169519

Sv: Silly season
J F K: Jag ser det så här. Det är ett anställningsärende. Att Glader får sluta redan sista mars tyder väl på att Modo erbjuder det pga att man har en ersättare klar (annars fattar jag ingenting). Men det kan inte Modo kommunicera pga ersättaren inte kan/får/vill gå ut med det nu. Att i det läget inte låta rykten få rumstera, utan istället gå ut med nyheten att vi saknar SC är för mig svårbegripligt. Vi pratar ju sannolikt om en tidsrymd på några veckor. Eller så är det så jävla illa att det inte finns någon lösning, typ att Hedin ska kliva in som temp.lösning, men då borde man väl sagt det i dagens release?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KRM: När Modo degraderas hade de en plan B färdig, påstods det
Kommentera

Sv: Silly season
KRM: Nej, det finns ingen ersättare alls. Däremot har det redan läckt ut. Jag tycker ändå att det är vettigare att kontrollera vad som kommer ut, än att släppa spekulationer. Oehört få företag har en så noggrann bevakning på sig som hockeyklubbar.

Jag vet inte särskilt många forum som dagligsdags has massor av inlägg gällande snudd på varenda anställd (på twitter, här på forumet och på facebook). Jag har själv varit med om medarbetare som fått sparken eller fått gå. Där har det varit en ickefråga om att hålla det tyst, för intresset från allmänheten går inte på något sätt att jämföra.
Kommentera