1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481150 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2175589

Sv: Silly season
Berrrrrra: Ibland är modifikationer sekunda varor. Han valde Mora och sina handskar före Leksand. Inget fel i det, men en markering, har inget otalt med Leksand, men om en storsponsor sponsrar huvudkonkurrenten måste väl även masar o
kullor undra lite?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
puffe: Nja inte direkt. Han är en affärsman, Mora spelade i SHL och han såg det som ett väldigt bra tillfälle att få exponering för en av sina produkter varken mer eller mindre egentligen.

Jag tror knappast det finns någon på södra sidan sjön som tvivlat på vart PO har hjärtat varken innan, under eller efter detta. Ren buisness vilket han även påtalade. I grund och botten tjänade han pengar på Mora IK och inget annat.

Hur som. Jag ska inte ta upp mer plats på erat forum med någon diskussion kring Ejendal, ville bara sticka in när jag läste detta.
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: jag är ju från sandviken, är född i Gävle, har bott på brynäs.. och är kluven just nu.

Självklart har jag lidit som modoit, uppvuxen med massa kaxiga brynäsare. Men vill jag att de ska få känna på samma visa som oss? Ser ju hellre HV71, denna sprängrika förening rasa ner och behöva börja om. Eller gör jag?
Kommentera