1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479655 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2175648

Sv: Silly season
SKiLMY: Modosurr: Henrik Gradin aktuell som sportchef
Surret går att Henrik Gradin, idag scout för Colorado Avalanche är aktuell som sportchef för Modo. Vet att Örnsköldsvik Allehanda har pekat ut honom. Jag har träffat honom ute på hockeyarenor senaste veckan för att förhöra mig lite om det är intressant. Han medgav att det skulle vara smickrande om frågan kom, men att han inte hört någonting. Han påpekade även hur mycket han trivs som scout och tycker det är ett riktigt roligt jobb. Skulle han få frågan från Modo så skulle han överväga det. Men betonade att ingen fråga på något sätt var ställd, och han lät väldigt ärlig. Det man ska ha med sig är att kontraktet med Colorado nu går ut och han bor i staden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: "Nää. Inte hört nåt från MoDo" Gradin var smart nog att knipa igen truten när Adam J började luska. Sen hade ju den modoit som tjuvlyssnade på Hinken rätt. Han vill ha in mer kompetens i båten....
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: tack, intressant att veta vem Modo har riktat in sitt fokus på då, i och med att vi var ”på upploppet”. Kan det va Joakim Grundberg?
Kommentera