1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478767 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2188528

Sv: Silly season
J F K: Ja, jag tror MoDo inklusive er styrelse gör rätt i att låta Karlin och i viss mån Gradin sköta värvningarna. Vet inte om det stämmer men någon på forumet skrev att Gradin inte visste riktigt vad man får med Karlin. Eller hur var det han hade sagt? Om Gradin då ska jaga spelare så är det bra om Karlin har väldigt mycket att säga till om. Dessutom bör en stor betongmur byggas på kansliet som håller Widebro med flera utom synhåll från lagbygget. Lägg all makt och ansvar hos Karlin. Gradin är oprövad som sportchef och bör luta sig mot Karlin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Knafus: Det kommer att vara Gradin och Karlin tillsammans. Gradin kanske är ovan som sportchef, men har jobbat som scout i ett par år nu. Det där med att bygga lag och scouta spelare är vad han fått betalt för. Gradin har dessutom en hel del kontakter som kommer att bistå honom , som scouterna Grundström och Susse. Han kan räkna med Foppa som via agentbolaget 4Sports har en hel del spelare.

Lägg därtill att Karlin kommer att ha mycket att säga till om, för om inte han gillar en spelare eller spelartyp finns ingen poäng att värva denne.

Till skillnad från många år nu, så kommer sportchefen inte vara köra sitt eget race.

Jag tror att Hinken har mer koll på Karlin än så, men inte vill uttala sig om eventuella svagheter exempelvis. Sedan har Karlin alltid tränat underdogs så det är svårt att veta exakt hur han kommer att vilja spela nu när han för första gången får ett lag på övre halvan budgetmässigt.

och du har rätt om Widebro.
Kommentera