1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481016 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2189774

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Samtidigt ska man inte vara för hård mot Timrå heller. Man vinner väl skotten med dubbelt så många som Löven och är spelmässigt överlägsna. Man måste dock verkligen fundera på hur ska utnyttja farten bättre. Rahimi är ju chanslös om man spelar pucken snabbt, men får han stå still och veva är han bra. Man måste få rörelse på Lövens backar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Känner mig helt lurad av detta lag ..det stavas nog fiasko och vad förväntar man sig av Första kedjan .. och Dahlen försvann som vanligt trots han hade allt under kontroll före matchen i sina utlägg hur man skulle vinna .
Osmarta är dom eller ....?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Även fast Timrå haft mycket skott och puck så tycker jag inte det varit så farligt eller mycket attack mot kassen. Löven har lyckats bra att hålla Timrå från den centrala ytan och vissa spelare i Timrå vågar inte söka den heller.

Väldigt förvånad över utgången på denna match och jag tycker Löven gör det bra med tanke på att de spelade en tuff sjundematch nyss och har en lång resa i benen. Trots mer skott för Timrå och mer puck tycker jag Löven vinner rättvist.
Kommentera